Zašto baš Logo Guru?

I Zašto Izabrati Nas u Moru Drugih Agencija

01.

ISKUSTVO JE BITNO

Naravno da je bitno, a mi posedujemo preko 15 godina uskustva u grafičkom dizajnu i stvaranju brendova, i preko 1000 zadovoljnih klijenata širom sveta.

02.

ORIGINALNOST JE BITNA

Želite dizajn poput kalupa za kolače? Mi verovatno nismo pravi izbor za vas. Naši radovi su uvek originalni, posebno dizajnirani za vaš posao i vaše potrebe.

03.

ZADOVOLJSTVO JE BITNO

Zadovoljan klijent se uvek vraća po još, i takodje je najbolja reklama – za nas! Ponosni smo na dugogodišnje klijente i na odnose koje smo izgradili sa njima.

Kada je Logo Guru osnovan, cilj je bio da se stvori specijalizovana kompanija za dizajn, brendiranje, marketing i grafički dizajn budućnosti, nudeći izuzetan kreativni talenat bez preopterećenosti visokim troškovima koji obično nastaju. Ova filozofija, u kombinaciji sa praktičnim prustupom klijentu, učinila nas je jednim od najboljih kreativnih studija u Srbiji.

Logo Guru ispunjava mesto između freelance dizajnera i standardnih marketinških agencija pružanjem širokog spektra usluga od dizajna logotipa, brošura, promotivnog materijala do aplikacija i web dizajna. Svojim klijentima možemo da ponudimo više od deset godina dokazanog uspeha u raznim dizajnerskim projektima.

Mi imamo vremena da slušamo i da otkrijemo šta vam je važno. Tada ćemo upotrebiti našu kreativnu magiju da radimo, i ponuditi vam zapanjujuće rezultate bez obzira na obim vašeg projekta.

Svi lideri na tržištu dele nešto zajedničko u svim industrijama – ulažu u sebe. Dizajn kompanije i promotivni materijali koji vas predstavljaju treba da govore koliko ste ozbiljni prema svojoj kompaniji i da ćete takođe biti ozbiljni prema svojim kupcima.

Kontaktirajte nas

Saznajte više o tome kako naše iskustvo i kreativnost može pomoći da stvorite profesionalan identitet Vašeg biznisa.