Dizajniranje Logotipa

Kreiramo vizuelni identitet koji odražava vašu jedinstvenost.

Šta je logo?

Dizajn logoa je proces kreiranja vizuelnog simbola ili znaka koji predstavlja neku firmu, organizaciju, brend ili proizvod. Logo može biti kombinacija tipografije, ikona, simbola, boja i drugih grafičkih elemenata.

Dizajniranje ima za cilj stvaranje prepoznatljivog simbola koji će vizuelno predstavljati brend i pomoći u uspostavljanju njegovog identiteta na tržištu. Kvalitetan dizajn logoa treba biti jednostavan, čitljiv, funkcionalan i prepoznatljiv.

U sam proces dizajna logoa obično spadaju faze istraživanja, brainstorminga, skiciranja, razvoja koncepta, izrade finalnog dizajna i testiranja. Tokom navedenog procesa često radimo na saradnji sa klijentom kako bi bili sigurni da logo odražava njihove vrednosti, misiju i ciljeve.

Postati Prepoznatljiv

Prepoznatljiv brend ima svoju jedinstvenost koja ga razlikuje od konkurencije. To može biti jedinstven logotip, specifične boje, fontovi ili vizuelni stil koji su prepoznatljivi i specifični za taj brend.

Pošaljite upit

Proces Izrade

Informacije

Što više znamo o poslu našeg klijenta, pametnije rešenje možemo napraviti. Trebate nam dostaviti sve relevantne informacije o poslovanju.

Istraživanje

Uradićemo detaljno istraživanje vaše industrije poslovanja, ciljne grupe klijenata i konkurenata. Istraživanje je ključan proces u dizajniranju logotipa.

Ideje

U ovom koraku ćemo organizovati prikupljene informacije i fokusirati se na ciljeve našeg klijenta kako bi došli do najboljih idejnih rešenja za logotip.

Skiciranje

Mi volimo metode stare škole, skiciranje na papiru. U ovom delu procesa dizajna nćemo preneti ideje na papir i napraviti prve skice za novi logotip.

Izbor favorita

U ovom koraku se bira najbolja skica, nakon čega se uz pomoć za to predviđenih software-a precrtava u digitalni oblik i vrše sve značajnije dorade.

Prezentacija

Sada ćemo Vam predstaviti koncept za Vaš novi logotip, takođe ćemo vam prezentovati kako on izgleda u primeni u kod štampe ili digitalnom obliku.

Odobrenje

Skoro pa gotovo. U ovom trenutku se vrše poslednje prepravke i dorade na osnovu povratnih informacija. Posle toga dolazi konačno odobrenje..

Isporuka

Vaš novi logotip je gotov! Zavisno od zahteva i potrebe klijenata, fajlove možemo da dostavimo u svim potrebnim formatima, za štampu ili digitalnu upotrebu.