Naše Usluge

Grafički & Web Dizajn

Niste sigurni u kvalitet naših usluga?
Ili jednostavno hoćete da pogledate kako smo to izveli za druge klijente..

Podići usluge grafičkog dizajna na viši nivo sa zapanjujućim rešenjima.

Dobar grafički dizajn nije uvek ekstravagancija, već komunikacija. Vaš logotip ili vaš websajt bi trebalo da budu u stanju da prenesu jasnu poruku u roku od samo nekoliko sekundi od trenutka susreta sa očima vašeg klijenta.

U čemu smo najbolji

Izuzetna kretivnost i dugogodišnje iskustvo nam pomažu da osmislimo najzahtevnija poslovna rešenja za naše klijente

Grafički Dizajn

Prvi utisak je veoma bitan, pogotovo kada je u pitanju Vaš posao. Privucite pažnju potencijalnim klijentima sa primamljivim dizajnom. Nudimo usluge kreiranja logotipa i ostalih promotivnih materijala uz pomoć jedinstvenog istraživačkog procesa.

Korporativni Identitet

Njegova svrha je da na jedinstven i upečatiljiv način predstavi Vašu kompaniju, proizvode ili/i usluge. Korporativni Identitet je prepoznatljivo grafičko rešenje koje ostavlja pozitivan i snažan utisak na potencijalne klijente kao ključna stvar za današnje poslovanje.

Web Dizajn

Bez sajta, vaša kompanija praktično nepostoji. Mi možemo napraviti skoro svaki sajt koji ispunjava Vaše potrebe. Od manjih internet prezentacija, do velikih i kompleksnih internet prodavnica. Takođe nudimo uslugu ažuriranja, kako bi vi ostali posvećeni poslu.

Dizajn Ambalaže

Ambalaža je prva stvar koja će ostvariti vizuelni utisak na vašeg potrošača. Ukoliko do sada niste koristili usluge profesionalnog dizajna na Vašem proizvodu, dosta ste propustili. Unikatan dizajn može biti odskočna daska za Vaš proizvod.

Dizajn Ikonica

Unikatne i personalizovane ikonice su od izuzetnog značaja u digitalnom svetu. Nude vizuelnu prednost u odnosu na Vaše konkurente, i na lak način možete pokazati klijentima prednosti i mogućnosti koje nudi Vaša aplikacija, software ili websajt.

Dizajn Aplikacija

Korisnički interfejs je prozor kroz koji čitav svet doživljava Vaš brend i proizvod. Profesionalno dizajniran interfejs pruža snažnu vezu između ljudskog mozga i digitalnog proizvoda. Nudimo neograničene mogućnosti u razvoju web i mobilnih aplikacija.

Kako to zaista funkcioniše

Što više znamo o poslu našeg klijenta, pametnije rešenje možemo napraviti. Trebate nam dostaviti sve relevantne informacije o poslovanju.

Uradićemo detaljno istraživanje vaše industrije poslovanja, ciljne grupe klijenata i konkurenata. Istraživanje je ključan proces u dizajniranju logotipa.

U ovom koraku ćemo organizovati prikupljene informacije i fokusirati se na ciljeve našeg klijenta kako bi došli do najboljih idejnih rešenja za logotip.

Mi volimo metode stare škole, skiciranje na papiru. U ovom delu procesa dizajna nćemo preneti ideje na papir i napraviti prve skice za novi logotip.

U ovom koraku se bira najbolja skica, nakon čega se uz pomoć za to predviđenih software-a precrtava u digitalni oblik i vrše sve značajnije dorade.

Sada ćemo Vam predstaviti koncept za Vaš novi logotip, takođe ćemo vam prezentovati kako on izgleda u primeni u kod štampe ili digitalnom obliku.

Skoro pa gotovo. U ovom trenutku se vrše poslednje prepravke i dorade na osnovu povratnih informacija. Posle toga dolazi konačno odobrenje..

Vaš novi logotip je gotov! Zavisno od zahteva i potrebe klijenata, fajlove možemo da dostavimo u svim potrebnim formatima, za štampu ili digitalnu upotrebu.

Prednosti ovakvog sistema

Rezultati ovakvog rada