fbpx
Usluge2020-04-05T09:07:06+00:00

Naša Ponuda Kreativnih Usluga Grafičkog Dizajna

Logotip je simbol, reč, znak ili grafički prikaz određenog brenda. Jedinstvena slika stvorena korišćenjem određenih oblika, boja, aranžiranje slova i slika kako bi se kompanija ili proizvod efikasno odvojio od drugih. Ovo nije nešto što bi predali nekom poznaniku ili prijatelju koji „dizajnira“ sa strane. Kao i kod svake važne odluke, želite savet i pomoć nekog iskusnog i kvalifikovanog za taj posao. Bez obzira da li hoćete da osvežite svoj stari logo ili tek počinjete sa novom idejom, mi ćemo istražiti, dodati malo magije i napraviti unikatan logo za vašu kompaniju.

Naši Radovi
Pošaljite Upit

Moć profesionalno dizajnirane kancelarijske opreme je da vaše poslovanje izgleda vjerodostojnije. Tražite li vizitkarte, pismo, koverat ili fakture sve umotane u jedan uredan paket? Možemo vam pomoći u tome. Dobro dizajnirani poslovni pribor daje vam priliku da stvorite povoljan utisak na sve vaše kupce, bilo da je pitanju B2B ili saradnja sa fizičkim licima. Istražićemo industriju vašeg poslovanja kako bismo razvili celokupan i detaljan vodič za poslovni pribor, pomažući vam da brzo izmenite, preuredite i proširite poslovnu kancelariju.

Naši Radovi
Pošaljite Upit

Brošure su odličan način za predstavljanje ideja i promociju poslovanja. Jedinstven, kreativan dizajn brošure može mnogo pomoći u osiguravanju klijenata i povećanju profita. Brošura može biti na samo dve stranice, do čak osam i može sadržati podatke o vašem preduzeću, kontakt podatke, zajedno sa ostalim relevantnim detaljima. Ako tražite izvanrednu uslugu dizajniranja brošura koja će vam pomoći da promovišete posao, onda ste došli na pravo mesto. Logo Guru nudi najkvalitetniji dizajn brošure koji je dostupan i spreman za štampu i čeka da vam pomogne da plasirate svoj proizvod.

Naši Radovi
Pošaljite Upit

Odeća može biti hodajuća reklama bilo da je postavite na kupca ili zaposlenog. Koristeći usluge dizajna odeće Logo Guru-a, možemo vam pomoći da budete zapaženi. Bilo da se radi o događaju, prezentaciji ili čak poslovnoj strategiji. Možemo vam pomoći da dobijete dizajn odeće koji će vam pomoći u onome što želite da postignete. Ne samo da nudimo brze i efikasne usluge, već blisko sarađujemo s vama, našim klijentom, kako bismo bili sigurni da ćete dobiti dizajn odeće kakav ste zamislili. Mi ćemo vas podržati, i uz našu kreativnost, pomoći vam da je fino prilagodite dok ne budete 100% zadovoljni.

Naši Radovi
Pošaljite Upit

Industrija maloprodaje je teška, a da biste svoju kompaniju i svoje proizvode izdvojili od mnoštvo konkurenata, morate imati sjajan dizajn ambalaže koji skreće pažnju vašoj ciljanoj grupi. Ne gubite u prodaji jer vam je pakovanje dosadno, dopustite da vam pomognemo da napravite dinamičan dizajn ambalaže koji poboljšava vaše poslovanje. Bez obzira koju vrstu proizvoda prodajete ili koje ideje imate, ovde u Logo Guru-u možemo vam pomoći da stvorite pravi dizajn ambalaže. Naš dizajnerski tim će celim putem sarađivati sa vama i davati predloge za što bolji rezultat.

Naši Radovi
Pošaljite Upit

Brze & Efektne Usluge
Po Pristupačnim Cenama.

Naš Cenovnik

Iskustvo je Bitno.

Naravno da je bitno, a mi posedujemo preko deset godina uskustva u grafičkom dizajnu i stvaranju brendova, i preko 1000 zadovoljnih klijenata širom sveta.

Originalnost je Bitna.

Želite dizajn poput kalupa za kolače? Mi verovatno nismo pravi izbor za vas. Naši radovi su uvek originalni, posebno dizajnirani za vaš posao i vaše potrebe.

Zadovoljstvo je Bitno.

Zadovoljan klijent se uvek vraća po još, i takodje je najbolja reklama – za nas! Ponosni smo na dugogodišnje klijente i na odnose koje smo izgradili sa njima.

Neke od Naših Usluga Web Dizajna

Web Dizajn

Online prisustvo vašeg poslovanja je veoma važno, bez obzira koliko je ono malo ili veliko. Možda čak već imate svoj web sajt, ali jeftino dizajnirani sajtovi će verovatno oterati potencijalne klijente. Ovde u studiju Logo Guru, možemo vaše ideje i želje pretvoriti u stvarnost. Dopustite da naša kretivnost u dizajniranju web sajtova pokrenu vaše poslovanje, i da vas istaknemo u najboljem svetlu. Bez obzira kakvu vrstu dizajna želite za vaš sajt, mi možemo to uraditi.

Društvene Mreže

Ako jednostavno nemate vremena ili želje da upravljate sopstvenim marketingom na društvenim mrežama – Mi vam možemo pomoći. Efikasno upravljanje društvenim medijima nije samo u objavljivanju sadržaja koji vide osobe na internetu. Rezulltat mora da odjekuje vašim potencijalnim klijentima. Takođe morate da prenesite prave poruke o svom preduzeću, pronađete i sarađujete sa ljudima koji će verovatno želeti da kupe vaš proizvod ili usluge.

Unikatne Ikonice

Ikonice su neverovatno moćne. Oni mogu brzo i efikasno prenijeti informacije. Danas postoje bukvalno hiljade opcija dizajna za ikonice koje se mogu kupiti na internetu, ali mi u Logo Guru-u mislimo da ne postoji baš ništa kao što je personalizovani set ikonica za vaše marketinške materijale. Možemo vam pomoći da dizajnirate kompletan set ikona za vaše preduzeće, proizvod ili uslugu.

Newsletter Dizajn

Bilteni su jedan od najboljih načina za komunikaciju i interakciju sa svojim pretplatnicima i njihovo obaveštavanje sa svim nedavnim informacijama o proizvodima, uslugama i istraživanjima na pojednostavljen način. Pretplatnici mogu biti bilo ko od zaposlenih, kupaca, potencijalnih klijenata itd., a prilagođavanje dizajna biltena kako bi se vaše poruke najbolje saopštile ciljnoj grupi presudni je deo projekta.

Mi Možemo Pomoći da Vam Posao Poleti!

Kroz Kreativne Ideje, Inovacije & Kompletno Određivanje

Hajde Da Počnemo!