fbpx
O Nama2020-04-07T07:43:25+00:00

Naša Misija je Da Usmerimo Našu Kreativnost u Praktična Rešenja

Mi u Logo Guru-u želimo da budemo apsolutno najbolji. Nastojimo da se istaknemo u svim oblastima naše kompanije, neprestano pronalazeći sebe kako otkrivamo poboljšane načine za ostvarivanje ciljeva naših klijenata.

Kada je Logo Guru osnovan, cilj je bio da se stvori specijalizovana kompanija za dizajn, brendiranje, marketing i grafički dizajn budućnosti, nudeći izuzetan kreativni talenat bez preopterećenosti visokim troškovima koji obično nastaju. Ova filozofija, u kombinaciji sa praktičnim prustupom klijentu, učinila nas je jednim od najboljih kreativnih studija u Srbiji.

Logo Guru je specijalizovan za isporuku jednokratnih projekata ili posebnih integrisanih kampanja koje grade brendove, podstiču prodaju i ostvaruju rast poslovanja sa vidljivim rezultatima.

Zašto Mi, Zašto Logo Guru?

Logo Guru ispunjava mesto između freelance dizajnera i standardnih marketinških agencija pružanjem širokog spektra usluga od dizajna logotipa, brošura, promotivnog materijala do aplikacija i web dizajna. Svojim klijentima možemo da ponudimo više od deset godina dokazanog uspeha u raznim dizajnerskim projektima.

Mi imamo vremena da slušamo i da otkrijemo šta vam je važno. Tada ćemo upotrebiti našu kreativnu magiju da radimo, i ponuditi vam zapanjujuće rezultate bez obzira na obim vašeg projekta.

Svi lideri na tržištu dele nešto zajedničko u svim industrijama – ulažu u sebe. Dizajn kompanije i promotivni materijali koji vas predstavljaju treba da govore koliko ste ozbiljni prema svojoj kompaniji i da ćete takođe biti ozbiljni prema svojim kupcima.

Naše Usluge

Upoznajte Neke od Naših Stalnih Klijenata

Mi Možemo Pomoći da Vam Posao Poleti!

Kroz Kreativne Ideje, Inovacije & Kompletno Određivanje

Hajde Da Počnemo!